ikdemo.nl

Demo

Langdurig ontharen zonder pijn met de Kristalpad

2 min gelezen

Ontharen is een van de werkzaamheden die je in de badkamer uitvoert. Je wilt er immers altijd goed uitzien, onbezorgd rond kunnen lopen zonder dat er haren op jouw benen groeien en daarbij is het vaak ook om hygiënische redenen een goede zet. Het is daarom ook niet gek om te bedenken dat er veel verschillende mogelijkheden zijn om jouw lichaamsbeharing te verwijderen. Een daarvan is een Kristalpad, wat pijnloos ontharen mogelijk maakt. Maar hoe werkt dit precies en wat zijn de voordelen hiervan? 

De haren tot aan de wortel verwijderd

Een Kristalpad is een hulpmiddel waarmee je snel en pijnloos kunt ontharen. Deze pads hoef je alleen maar over jouw huid te halen, waarna de haren vanzelf loslaten. In tegenstelling tot bijvoorbeeld epileren of een scheermesje voel je de ontharing bij deze methode vrijwel niet. Dit komt door de materialen waarvan het gemaakt is. Je hebt als het ware een plastic handschoentje, waarop je de ontharingspad bevestigt. Deze pad is pijnloos, maar zorgt er wel voor dat de haren tot aan de wortel verwijderd worden. 

Veel voordelen van de Kristalpads

De voordelen van een Kristalpad zijn eindeloos. Zo heb je altijd een pijnlijke ontharing, terwijl er wel meer effect bereikt wordt dan met een standaard scheermesje. Hierdoor zul je langdurig geen haren op jouw benen en andere lichaamsdelen hebben staan, terwijl het vaak sneller gaat en je er geen snijwonden aan over kunt houden. Je hebt daarnaast een gladdere huid, zonder enige huidirritaties. Het kan jou daarom nog meer zekerheden geven, terwijl jij in de zomer vrijwel alle kleding aan kunt doen.