ikdemo.nl

Demo

Kleinveeservice is een hele fijne webshop

2 min gelezen
Kleinveeservice

Sinds een tijdje bestel ik af en toe wat op de webshop genaamd Kleinveeservice. Het is een hele fijne webshop die ik echt aan iedereen kan aanraden. Ze verkopen allemaal producten die je nodig kan hebben voor kleine dieren zoals konijnen, kippen, vogels en andere dieren. Zelf heb ik verschillende dieren bij mij thuis en daarom heb ik ook een bestelling geplaatst. Een tijdje geleden had ik nieuwe voerbakken nodig voor mijn konijnen. Op het internet ben ik daarom gaan zoeken naar een handig exemplaar. Ik wilde er graag eentje hebben die niet zo snel om zou vallen. Mijn konijnen kunnen nog al lomp zijn en soms ligt hun voer wel door de hele kooi.

Dier

Kleinveeservice heeft alles wat je nodig hebt

Na rond gezocht te hebben op het internet kwam ik uiteindelijk op de webshop van Kleinveeservice terecht. Over hen had ik verschillende goede reviews gelezen. Ik keek mijn ogen uit op de webshop want wat boden zij veel aan. Zo had je broedmachines voor eieren, een weegschaal voor konijnen en puppy’s en vogelkooien. Uiteindelijk kwam ik op de pagina terecht waar ze bakjes hadden voor voer. Doordat er zoveel keuze was, wist ik niet zo goed wat ik moest kiezen. Ik besloot telefonisch contact op te nemen met de webshop.

Dier

Heel vriendelijk personeel

Toen ik Kleinveeservice belde kreeg ik een hele vriendelijke medewerker aan de lijn. Zij vroeg waar zij mij mee kon helpen. Ik legde aan haar uit dat ik opzoek was naar handige voerpakjes voor konijnen. Het was erg fijn om te merken dat zij echt verstand van zaken had. Uiteindelijk raadde zij mij bakjes aan die je kon vastmaken aan de kooi. Dat was ideaal want zo konden ze ook niet meer omvallen. De bestelling kwam heel erg snel binnen en alles zat goed verpakt. Ik raad deze webshop daarom zeker aan.