ikdemo.nl

Demo

Invoice factoring is aan te raden

2 min gelezen

Invoice factoring is aan te raden en wel bij Finqle.nl. Zelf onderneem ik in het MKB en ik ben een zeer tevreden klant. Op advies van een kennis die ook onderneemt in deze sector ben ik eens op de website gaan kijken. Al snel begreep ik het enthousiasme van mijn kennis en ik besloot mij direct aan te melden. Het was erg snel geregeld allemaal en de communicatie met dit bedrijf verloopt uitstekend. Dankzij de Invoice factoring heb ik altijd de betalingen van mijn facturen binnen een dag op de rekening staan. Hoe het werkt? lees dan snel verder want ik zal dit nader toelichten.

Invoice factoring

Invoice factoring, hoe werkt het nu eigenlijk?

Wanneer je kiest voor Invoice factoring bij Finqle, dan hoef je enkel je factuur (die is bestemd voor je debiteur) in te dienen. Hierna zal Finqle deze van je inkopen en aan jou uitbetalen. Deze betaling kun je al binnen 24 uur verwachten. Vervolgens ben jij van de zorg om je debiteur af want deze zorg is dan voor Finqle. Ik kan je uit eigen ervaring zeggen dat er letterlijk een grote zorg van mij is afgevallen nu ik ervan op aan kan. Dat ik te allen tijde mijn verdiende geld direct ontvang.

Neem zelf een kijkje op de website

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt met mijn ervaring die ik op dit blog achterlaat? Dan nodig ik je bij deze uit om zelf eens op de website te kijken. Want hier vind je alle informatie. Het is ook mogelijk om een gratis advies gesprek aan te vragen. Wanneer je ook gebruik maakt van deze dienst? Dan weet ik zeker dat je direct begrijpt waarom ik niet meer zonder deze manier van administratie wil werken. Bij deze wens ik je vast succes en je hebt meer tijd voor je onderneming!

Finqle

Meer verhalen