ikdemo.nl

Demo

Heerlijk overnachten in de Efteling

1 min gelezen

Ik heb genoten van een overnachting bij de Efteling. Ik ben dol op sprookjes en de Efteling is voor mij het paradijs. Als kind kwam ik er al met mijn vader en moeder en nu ga ik er met mijn eigen kinderen weer heen. De eerste jaren bleven we niet Efteling overnachten. Ik merkte aan mezelf dat ik daar wel behoefte aan had. Het is gewoon fijn om lekker te genieten op het park en dan neer te strijken in het hotel vijfhonderd meter vanaf het park. Je hoeft niet meer te reizen, niet meer te koken, heerlijk. De ontvangst in het hotel was erg hartelijk, er was veel aandacht voor de kinderen. De kinderen begonnen spontaan allerlei vragen te stellen aan de mevrouw achter de receptie. Over de Efteling en over de sprookjes. Deze mevrouw reageerde heel enthousiast en had overal antwoorden op. Erg leuk.

Overnachting

De overnachting was heerlijk. Ruime kamer en een prima bed. Ook de sanitaire voorzieningen waren prima in orde. En de kamer was brandschoon. Vind ik zelf nogal erg belangrijk. Na onze overnachting hebben we uitgerust en wel nog een dag vertoefd op de Efteling. Heerlijk was dat. De tweede dag was nog fijner als de eerste. Wellicht omdat we al lekker in de sfeer zaten, maar ik weet zeker omdat we ook een heerlijke overnachting hadden gehad!