ikdemo.nl

Demo

GTST-gemist biedt je veel kijkplezier

1 min gelezen

Met GTST-gemist kun je altijd je favoriete soap terugkijken. Dit kun je zowel doen op de televisie of laptop maar de uitzendingen zijn ook online beschikbaar via een tablet of smartphone. Zo kun jij overal genieten van de avonturen van je soap personages.

Kies voor gratis of betaald terugkijken

Voor het terugkijken van GTST kan het zijn dat je even dient in te loggen voor een bepaalde aflevering maar deze kun je verder gratis bekijken. Dit geldt voor de afleveringen die reeds op televisie uitgezonden zijn. Als je een aflevering wilt terugkijken die ouder dan een week is of graag in het voren wilt kijken is dat ook mogelijk maar daar betaal je wel voor.

Verschillende abonnementen mogelijk

Je kunt in dat geval kiezen voor twee verschillende abonnementen via RTL XL. Kies je voor een Premium abonnement dan kun je de programma’s van RTL waaronder dus ook GTST terugkijken zonder reclame. Dat is natuurlijk wel zo prettig kijken. Met een uitgebreid abonnement heb je ook de beschikking over Videoland en kijk je naast de reguliere programma’s ook naar de nieuwste films en series die zij beschikbaar stellen. De diverse abonnementen betaal je per maand en de prijzen ervoor verschillen. Hoe meer je kunt kijken hoe duurder het abonnement uitvalt maar met een uitgebreid abonnement heb je altijd wel iets om te kijken zodat jij, en je kinderen, je nooit hoeven te vervelen.