ikdemo.nl

Demo

E liquids met of zonder nicotine?

2 min gelezen

Het is tegenwoordig een belangrijk onderwerp. Kies je E liquids met, of E liquids zonder nicotine? In deze blog gaan we daar dieper op in. Het is namelijk lang niet zo simpel als je op het eerste oog misschien zou denken. Daarom geven we je tekst en uitleg, zodat jij je weg kunt vinden in de wereld van de E liquids. Lees daarom gauw verder.

Met of zonder in het begin?

Wanneer je van roken bent overgestapt naar dampen met een e-sigaret naar keuze, heb je daar ongetwijfeld ook E liquid bij gekocht of gekregen. Waarschijnlijk zit in de E liquid die je gekozen of gekregen hebt nicotine. Zonder de nicotine zou je alsnog je sigaret missen, omdat dit de verslavende stof is die daarin zit. Wanneer je dat niet binnenkrijgt helpt de e-sigaret je aanvankelijk niet echt om te stoppen met het roken van sigaretten en ben je straks dubbelop aan het inhaleren. Wanneer je net overstapt raden we je dus aan om een E liquid met nicotine te kiezen. Dit kun je later langzaam afbouwen en er zelfs volledig mee stoppen, desgewenst.

Nicotinevrije E liquids

Het vervelende is dat er veel producten op de markt zijn die onwaarheden verkopen. Zo zijn er allerlei voorbeelden te vinden van E liquids die zogezegd nicotinevrij zouden zijn, maar toch een flinke dosis nicotine blijken te bevatten. Dat is erg vervelend, zeker wanneer je juist wilt stoppen met het gebruiken van nicotine. Doe om dit te voorkomen altijd goed onderzoek naar de E liquid die je koopt, wanneer je het belangrijk vindt dat er geen nicotine in zit.

Alles over nicotine in E liquid

We hopen dat je nu een stuk beter begrijpt hoe het zit met nicotine in E liquids. We wensen je veel dampplezier en hopen dat je gauw zonder nicotine kunt dampen!