ikdemo.nl

Demo

Doe ook jij mee met de fotografie workshop van The New PhotoSchool

2 min gelezen
Fotografie workshop

Wil jij ook graag beter worden in fotografie? Dan zit je met een fotografie workshop van The New Photoschool precies goed. Onder de leuke leiding van het bekende fotografen-duo Hans Toonen & Hans Wientjens, kan je de leukste en beste fotografie workshops en fotocursussen volgen. Je wordt meegenomen in een wereld vol met portret- en modellenfotografie. De ervaring die Toonen en Wientjens hebben opgebouwd willen ze met jou delen. Beide fotografen hebben een jarenlange foto carrière. Zo hebben ze bijvoorbeeld veel voor internationale magazines gewerkt. Logischerwijs kunnen ze je dan ook heel veel vertellen en leren. Als jij je fotografie op een hoger niveau wilt, dan kunnen Toonen & Wientjens je er zeker weten bij helpen. Je krijgt tijdens deze workshops de individuele aandacht die jij nodig hebt.

Professionals

Een fotografie workshop waar je iets aan hebt!

Met alle cursussen en fotografie workshops willen Toonen & Wientjens er altijd voor zorgen dat je met leuke speciale foto’s thuiskomt. Ze staan te popelen om hun kennis op het gebied van fotografie met je te delen. Je leert tijdens de cursus onder andere perfect hoe je een model kunt aansturen. Ook is de belichting natuurlijk een zeer belangrijk aspect in de fotografie. Hier wordt dan ook voldoende aandacht aan besteed tijdens de cursussen van The New Photoschool.

Belichting

Op de website van The New Photoschool kan je recensies vinden van mensen die er eerder al een cursus hebben gevolgd. Op deze manier krijg je een goed beeld van hoe de cursussen eruitzien. Vind ook jij het belangrijk dat jij je vaardigheden altijd blijft ontwikkelen? Dan is het absoluut aan te raden om te kiezen voor The New Photoschool. Tijdens de workshops heerst er altijd een prettige sfeer. Het is dus erg leuk om een cursus bij het bedrijf te volgen! Ben jij benieuwd naar de cursussen? Kijk dan eens op de website van The New Photoschool!