ikdemo.nl

Demo

Dankzij Pretparkreizen toch eindelijk een weekendje naar Slagharen geweest

2 min gelezen

Doordat je met Pretparkreizen goedkoper naar een pretpark kan is het toch gelukt. Ik ben eindelijk een weekend naar Slagharen geweest. Al een paar jaar leek het me leuk om een keer in een tentje bij Slagharen te overnachten. Van vrienden had ik gehoord hoe leuk het kon zijn. Ik had het bedrag er alleen nét niet voor over. Dan ging ik liever de andere dingen van mijn to-do lijstje afstrepen. Toen ik zag dat je via deze site hetzelfde weekendje weg kon boeken voor de helft van de prijs, was ik verkocht.

Sites met korting

Eigenlijk zou ik het ook nooit meer anders doen wanneer ik naar een pretpark ga. Ik had wel eens van dit soort sites gehoord, maar vertrouwde het toch nooit helemaal. Het leek allemaal te mooi om waar te zijn. Omdat dit me werd aangeraden besloot ik het er toch eens op te gokken.

Het weekend zelf

Het was een ontzettend leuk weekend samen met wat vrienden. We hadden wat extra geld over en kregen bij het arrangement zelfs korting op het eten. Ook dit beviel me erg goed, omdat het eten in pretparken normaal vrij duur is. Met zo’n deal kun je echt van je weekend genieten, zonder dat je meteen bang hoeft te zijn voor het saldo op je bankrekening.

Dus…

Ben jij dus ook van plan een pretpark te bezoeken? Kijk dan voor je gaat boeken eerst eens rond op deze site. Wie weet kun je dan een leuke korting krijgen, en hou je meer over voor andere dingen.