ikdemo.nl

Demo

Autoschade Direkt helpt je ook in Den Haag

2 min gelezen
Autoschade Direkt

Ook in Den Haag ben je van harte welkom bij Autoschade Direkt. Dit bedrijf zorgt ervoor dat je voertuig weer wordt gemaakt. Een ongelukje zit nu eenmaal in een klein hoekje. Het paaltje wat je net over het hoofd hebt gezien. Of wellicht een tegenligger die jou over het hoofd heeft gezien. Al met al kan dit iedereen natuurlijk overkomen. Erg vervelend wanneer je dit overkomt. Zo ben je dan een paar dagen je voertuig kwijt omdat het gemaakt moet worden.

Autoschade Direkt

Schade verholpen door Autoschade Direkt

Ook ik heb helaas vorige week een ongeluk gehad. De persoon die naast mij reed op de snelweg had mij niet gezien. Hierdoor reed hij tegen de zijkant van mijn auto aan. Gelukkig reden wij niet al te snel anders was de schade nog erger. Echter wilde ik het maar al te graag gemaakt hebben! Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die werkt in Den Haag. Hier zoek ik specifiek op aangezien wij hier ook woonachtig zijn. Gelukkig kwam ik terecht op de website van Autoschade Direkt. Hier zag ik al meteen dat het mogelijk is om je schade te appen! Dit heb ik ook gedaan en op de website kun je het trouwens ook doorvoeren! Een kwestie van het uploaden van de foto’s en vervolgens kun je dit doorsturen.

Ik kreeg van dit bedrijf al snel de bericht wat de schade is en dat het zonder problemen gemaakt kan worden. De service die zij verlenen is perfect en dan heb ik het nog niet gehad over de enthousiasme wat je daar kunt vinden.