ikdemo.nl

Demo

Ankerpunt is voor een goede veiligheid

2 min gelezen
ankerpunt

ankerpuntEen ankerpunt, welke voldoet aan alle geldende veiligheidseisen en normen, kan je bij VDSTEENXXL kopen. Hier in deze winkel kan je zowel online als fysiek al jouw veiligheidsspullen kopen. Omdat ik in mijn vrije tijd, graag wat bij klus, ben ik in deze winkel terecht gekomen. Eerst via het internet, maar omdat ik in de buurt van Valkenswaard woon, ben ik zelf naar de winkel gegaan. Vooral de allereerste keer toen ik aan bepaalde klussen was begonnen. Want dan is het nog even zoeken naar de materialen die ik nodig heb.

Gelukkig weten de medewerkers in deze winkel precies, welk gereedschap je nodig hebt voor bepaalde klussen. Niet veel later kon ik alweer naar huis gaan met al het materiaal. Het klussen kon beginnen, ik was er klaar voor.

Een ankerpunt en nog veel meer materiaal gekocht

Het klussen kon beginnen, nu ik in het bezit was van al het nodige materiaal. Waar ik heel erg blij mee ankerpuntwas, was een ankerpunt die ik ook heb gekocht. De medewerker liet mij dit zien en ik was meteen verkocht om deze te kopen. Dit apparaat zorgt ervoor dat je makkelijk mobiel bent op een dak. Je vermindert het gevaar om van een dak af te vallen. Eigenlijk kan je helemaal niet van het dak afvallen, omdat dit apparaat jou opvangt. Je bent als het ware vastgeketend hieraan en mocht je op de één of ander manier uitglijden op een dak, dan kan je niet naar beneden vallen.

Inmiddels heb ik al veel klussen in mijn vrije tijd gedaan. Al het materiaal die ik in mijn bezit heb zijn allemaal goed van pas gekomen. De webshop en de winkel zelf van VDSTEENXXL hebben een zeer groot assortiment. Het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen wanneer je aan het klussen gaat.