ikdemo.nl

Demo

T rijbewijs theorie

2 min gelezen
trekker kees de vaan

Wil jij je T rijbewijs theorie halen? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Trekkerrijbewijs.nl biedt jou de mogelijkheid om je trekkerrijbewijs te behalen. Maar voor jij in de trekker mag gaan rijden moet je eerst een theorie bewijs hebben gehaald. Je mag beginnen aan je trekker theorie als je 15,5 jaar oud bent en met de praktijk als je 16 jaar oud bent. De verplichting van een trekkerrijbewijs geld als je een tractor, land- en bosbouwtrekker of wel een motorvoertuig met beperkte snelheid wilt gaan besturen op een openbare weg. Na 1 Juli 2015 is het verplicht geworden om een trekkerrijbewijs te behalen. Voorheen was dit niet en kon je zonder enkele problemen op de trekker stappen. Ze hebben dit gedaan om veel ongelukken te voorkomen.

t rijbewijs theorie

Persoonlijke ervaring T rijbewijs Theorie

Vorige week heb ik mijn theorie bewijs gehaald met behulp van de theorie materialen van Trekkerrijbewijs.nl. Dit heeft mij heel erg geholpen, omdat ik niet veel wist over de regels van een trekker. Ik heb deze materialen aangeschaft en ik was er erg tevreden mee. Ik kon daar het online boekje doorlezen en kon ik oefentoetsen maken. De oefentoetsen zijn ook erg fijn in gebruik, want je kan jezelf als het ware testen en kijken of je er wel klaar voor bent. Als je een paar fouten maakt is het handig om die op een apart blaadje te schrijven en vervolgens om het online boekje erbij te halen om daarin te kijken wat het goede antwoord had moeten zijn. Ik heb mezelf ook aangemeld voor een klassikale theoriecursus. Dit heb ik gedaan, omdat je hier alle stof binnenkrijgt die je 100% zeker in je theorie examen krijgt. Ook krijg je hier tips die je mee kan nemen voor in de toekomst.

trekker leren rijden

Wacht niet langer

Pak gelijk je kans en wacht niet langer. Jij kan binnen een week je theorie examen al halen als je hier klaar voor bent. Kijk gerust rond op de website voor meer informatie.